Workshops & Evenementen

Karam Kriya voor Kundalini Yoga 2-3 mei te Schoten in Belgie.

**

Sat Naam!
Geïnteresseerd in de bouwstenen van het Universum? Hoe alles met alles in verbinding staat? Laat je leiden door de Cijfers en ontdek deze nieuwe taal in het licht van Kundalini Yoga!
We zullen een aantal onderwerpen die aan bod komen in een Kundalini Yoga leraaropleiding bekijken en belichten vanuit de intelligentie van de Cijfers. De Mind zal aan bod komen, communicatie, de zintuigen en de elementen (Tattvas) en nog veel meer. Ook krijg je een introductie in het interpreteren van je geboortedatum: een inzicht in de blauwdruk van je Subtiele Lichaam.
We doen Meditaties en Kriyas gerelateerd aan de Cijfers en op zondag een Aquarian Sadhana van 5.30-8.00 met Live muziek! En...de mogelijkheid tot een gedenkwaardige Ishnaan in de buitenlucht :-)
Ik hoop velen van jullie te zien in Schoten: persoonlijk..met en bij elkaar...geleid door de Teachings...Sanghat.
Met licht

Hari Krishan Singh

**

Een vervolgcursus op de Kundalini Yoga leraaropleiding, namelijk Karam Kriya voor Kundalini Yoga (KK4KY) in de Nederlandse taal in Belgie en Duitsland.

Dit is Karam Kriya - Toegepaste Numerologie - speciaal toegespitst op de onderwerpen van de KY leraaropleiding. Natuurlijk zal ook de analyse van de geboortedatum voorbijkomen. Het is een korte, op zichzelf staande cursus in vergelijking met de volledige Karam Kriya consultancy training (KKCT) die van 16-20 mei 2019 van start zal gaan in Belgie.

Deze KK4KY cursus is 9 dagen, de KKCT is 45 dagen verdeeld over ongeveer 3 jaar.

De KK4KY cursus zal bestaan uit 1 weekend in Schoten (2-3 juni), Belgie en 7 dagen in Zuid-Duitsland (30 aug-5 sept) in ons centrum Prasaad (www.prasaad.de) bij het Bodenmeer. Deze workshops kunnen ook afzonderlijk worden gedaan.

BELGIE:

Ik ben erg blij te kunnen melden dat Charandev Singh en Charandev Kaur uit Schoten bij Antwerpen spontaan hun huis ter beschikking hebben gesteld om deze workshop door te kunnen laten gaan!

Het is mogelijk op locatie te blijven overnachten. Hiervoor zijn een aantal mogelijkheden: in de woonkamer waar we ook de workshop doen of in een tentje in de tuin. In beide gevallen zelf slaapspullen (en eventueel tent) meenemen. Het is natuurlijk ook mogelijk in de buurt in een B&B of hotel te overnachten. Schoten ligt tegen Antwerpen aan. www.airbnb.com of www.booking.com zullen meerdere opties aan kunnen bieden.

Tijd: aankomst 8.30 zaterdag 2 juni. Vertrek 18.00 zondag 3 juni (zondag sadhana van 5.30-8.00)

Locatie: Ambiorixlei 2, 2900 Schoten

Prijs: €165,00 excl. overnachting. €175,00 incl. overnachting
Lunch op zaterdag en zondag, diner op zaterdag en ontbijt op zondag zijn inbegrepen.

Laat spoedig weten of je erbij wilt zijn want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

DUITSLAND:

In Duitsland heb ik gekozen voor een van de mooiste tijden van het jaar, de oogsttijd. 30 augustus -  5 september 2018. Onze boomgaard met 60+ appelbomen, perenbomen, pruimenbomen staat dan vol met rijp fruit. Een mooie tijd om ook de vruchten van je eigen ontwikkeling te plukken!

Het programma zal zo worden vormgegeven dat er voldoende tijd is om de omgeving te verkennen en de stof op een ontspannen manier te integreren.

De 7 dagen in Duitsland (aankomst 29 aug. vertrek 6 sept) is incl. eten en overnachting en kost €654,00.

Er kan binnen in groepskamers worden overnacht of in de boomgaard in een tent (zelf meenemen).